duminică, 9 decembrie 2012

Grupa Sanguină îţi trădează caracterul

Dacă noi europenii citim cărţi despre ce fel de temperament avem, s-au cum ne este caracterul, atunci în Coreea de Sud grupa sanguină este cea care îţi trădează personalitatea. Dacă s-ar putea să te întîlneşti cu o persoană originară din Coreea, nu ar trebi să fii uimit de întrebarea ce grupă sanguină ai...



Tipul A este un elev bun. Încearcă să nu-şi supere superiorii; îi displac întreruperile şi confruntările, încearcă să urmeze regulile cât mai mult posibil şi să facă lucrurile perfect. Este o persoană de nădejde, îngăduitor şi răbdător. Are tendinţa de a exagera în analizarea lucrurilor şi în a-şi face griji peste măsură şi să se neliniştească în cazul în care lucrurile nu merg aşa cum ar trebui să meargă. Pentru că nu-i place să supere pe nimeni, ia în considerare opiniile celorlalţi,de aici venind şi catalogarea lui ca fiind cel mai drăguţ şi cea mai cumsecade perdoană. Cu toate acestea, se pare că întârzie sau este destul de încet atunci când trebuie să ia o decizie.Dacă se află în faţa unui drum necunoscut, are nevoie de timp pentru a se asigura 100% că acel drum este cât se poate de sigur. Deşi este de obicei un introvertit, ocazional se va găsi în această categorie şi genul extrovertit cu deosebite calităţi de leadership, care reuşeşte să-şi exteriorizeze foarte bine sentimentele şi să se pună “în slujba celorlalţi”. Acordând o atenţie deosebită sentimentelor celorlalţi, ajunge adeseori ca sentimetele lui să fie foarte uşor rănite. În ciuda faptului că este foarte înţelegător, atunci când este rănit foarte tare, nu iartă şi nici nu uită.
Trăsături pozitive: Conservator, introvertit, rezervat, răbdător, punctual, înclinat să fie un perfecţionist, un pic sentimental şi o cu inimă deschisă
Trăsături negative: Obsesiv, încăpăţânat, egocentric, ţâfnos.
Despre tipul A se spune că este atent cu alţii şi loial până la greşeală, de asemenea, secretos şi reticent în a-şi împărtăşi sentimentele.

Tipul B este egocentric. Extrem de preocupat de propria persoană, arogant, cu un sistem solid de convingeri şi cu o încredere foarte mare în forţele proprii, are capacitatea şi carisma de a-i convinge şi pe ceilalţi asupra propriei viziuni. Periculos de îndrăzneţ din fire, plin de curiozitate chiar dacă iniţial este suspicios îşi face prieteni destul de uşor şi de repede. Rareori are perseverenţa de a-şi planifica lucrurile, de obicei face lucrurile după cum simte sau dintr-un capriciu. Cea mai mare temere a lui este să nu fie legat de ceva sau de cineva, iar “libertatea” este aclamată şi aplaudată la scena deschisă, fiind motto-ul său preferat. Este frecvent acuzat că este un playboy şi că are o fobie faţă de angajament, obligaţie sau loialitate. O altă mare temere a lui este plictiseala, de aceea vine mereu cu idei creative şi câte ceva de făcut. Trebuie să fie tot timpul amuzat şi interesat de ceva, astfel va avea o capacitatea extraordinară de a se concentra asupra lucrurilor care-l interesează, dar din păcate va lăsa baltă lucrurile care nu mai prezintă niciun interes pentru el.
Rapid în luarea decizilor, de asemenea citeşte foarte repede oamenii de lângă el (uneori are o capacitate extraordinară de citi caracterul altor persoane putând fi numit “cititor de gânduri”). Întotdeauna spune ceea ce gândeşte şi de aceea îşi face la fel de uşor duşmani tot atât de uşor cum şi-a făcut şi prieteni. Iartă şi uită – uneori uită prea multe.
Trăsături pozitive: un bun amant, creativ, flexibil, indivdualist, optimist şi pasionati.
Trăsături negative: uituc, iresponsabil şi egoist.

Tipul AB este ca o ghicitoare. Singuratic, enigmatic, foarte analitic şi atent, dar, de asemenea, foarte detaşat, rar îşi face cunoscute sentimentele lui. Chiar şi când este întrebat, va răspunde vag şi neclar. Nu-i pasă ce cred alţii despre el şi ar putea fi considerat un anti-social, totuşi paradoxal, lucrează extrem de bine în echipă.
Este dispus să-i ajute pe ceilalţi.Trăieşte într-o lume a lui, s-ar putea să nu facă diferenţa între lumea proprie şi lumea reală din jurul lui, dar acest lucru rareori îi afectează viaţa cotidiană (îi afectează mai mult pe cei din jurul lor). Evită competiţia deoarece nu este un jucător bun pentru echipă, deşi nu va face ceva care ar putea prejudicia echipa. Gama lui largă de interese îl face să fie foarte bine informat şi creativ.
Are un stil al lui propriu. Cât despre iertarea şi uitarea, nu înţelege ce anume trebuie iertat sau uitat.
Trăsături pozitive: grozav, controlat, empatic, introvertit şi raţional.
Trăsături negative: rece, distant, critic, indecis şi neiertător.
Tipul AB este chibzuit în privinţa banilor. Deşi înclină să fie distant, el preferă armonia şi prin urmare lucrează foarte bine cu mediatorii.
Logic, calm şi cu o minte foarte raţională, îi place ordinea în tot ceea ce face, persoană foarte minuţioasă, este atent până în cele mai mici detalii.
Unii dintre cei mai importanţi oameni cum ar fi Albert Einstein şi Bill Gates, au grupa sanguină AB.

Tipul O este categoria celor amuzanţi (chiar dacă uneori oameni îi mai numesc şi clovni). Când intră într-o cameră, aceasta devine subit mai luminoasă captând atenţia celorlalţi făcând să înflorească câte un zâmbet pe faţa tuturor. Vesel, foarte prietenos şi foarte practic are de asemenea un spirit competitiv şi arată tuturor determinarea lui. Este avid când vine vorba de muncă, dragoste, de fapt avid în toate. Face distincţie foarte bine între lucruri şi are anumite limite pe care şi le-a impus şi pe care le păstrează: rareori amestecă afacerile cu plăcerea, deşi la prima vedere nu s-ar părea aşa. Chiar dacă pare a fi lipsit de tact, rareori îi scapă detaliile fiind înzestrat de cele mai multe ori cu o memorie foarte bună. Ajunge repede să fie în centrul atenţiei cu orice ocazie, fiind de cele mai multe ori sufletul unei petreceri. Odată ce şi-a pus în minte să facă un lucru, rareori poate fi distras. Are un simţ ridicat al justiţiei şi este bun la clasificarea şi punerea lucrurilor pe lista de priorităţi într-un mod aleatoriu. Tinde să fie foarte sociabil, expresiv şi înflăcărat.
Deoarece prin natura lui este extrem de vesel, odată ce s-a înfuriat devine înfricoşător. Nu poate îndura singurătatea astfel încât acesta tinde să aibă încredere în oameni din toată inima, iar în momentul în care încrederea i-a fost trădată, cade într-o mare disperare. Este dispus să ierte, dar niciodată nu uită. Este tipul pe care doamnele îl preferă cel mai mult. Lider prin esenţa lui, activ, neastâmpărat, plin de energie şi exuberanţă tinerească.
Trăsături pozitive: Ambiţios, atletic, viguros şi sigur pe sine.
Trăsături negative: arogant, insensibil, nemilos şi înfumurat, extrem de competitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu